DESPRE MINE...

Eu ..... sunt frunza pierduta in vant, sau urmele pasilor singuratici pe nisipul fierbinte al unui tarm pustiu, un vis trist de dragoste, o stea ce straluceste numai pentru tine..........te-am asteptat ......... te mai astept si azi .....te voi astepta mereu ..... pana cand? Daca as putea ti-as oferi intr-o clipa toata dragostea mea, care ca un vulcan abia stapanit asteapta sa se reverse, sta gata sa erupa......... nu stiu cine esti dar inima mea care bate de la o vreme intr-un ritm alert, imi spune ca esti aproape, tot mai aproape gata sa ma elibereze din lanturile singuratatii. Te astept sa rasari intr-o zi pe cerul senin al vietii mele.

duminică, 22 aprilie 2012

FLACARA GEAMANA


"Datorita focalizarii crescute asupra iubirii in lumea ta, nu este de mirare ca exista si o curiozitate corespunzatoare pentru formele pe care le poate lua iubirea in interiorul relatiilor umane. Cel mai important premiu pe care il cauti printre "premiile" iubirii este potirul sfant al iubirii sufletului pereche: ceea ce tu numesti a fi flacara gemana.
Cautarea unui geaman este ancestrala. Este dorinta confirmarii ca esti o persoana demna de a fi iubita. Daca ar fi sa gasesti pe cineva care sa te oglindeasca pe deplin si sa va iubiti unul pe altul, asta ti-ar "satura" temerile generate de propriul ego, Egoul te bantuie cu intrebari legate de pretuirea de sine, iar ideea flacarii gemene te inarmeaza cu speranta ca meriti sa fii iubit.
Mai intai, vrem sa te asiguram ca fie cu, fie fara sufletul tau pereche, cu sau fara flacara ta geamana alaturi de tine,  esti demn sa fii iubit pe deplin! Tu, care esti cel mai mare exemplu de iubire in Univers, esti "construit" pe aripile iubirii. Esti apreciat si dorit de tot ce este sfant, iar fratii tai divini iti spun asta, cu o voce care se distinge greu de cea a vantului existentei tale oglindite. Deoarece tu vezi ca toate fiintele de acest fel sunt gemenii tai, fratii tai, surorile tale, flacarile tale.
Este o flacara speciala cea pe care o cauti tu, sa fii sigur de asta, si noi nu cautam sa ne batem joc sau sa exageram acest principiu. Suntem aici pentru a te incuraja sa iubesti, nu sa te sfatuim sa faci altceva. Te afli aici mai intai pentru a trai iubirea in cele mai marete forme ale sale. Si sarutul dulce al iubirii iti exalta inima asa cum nimic altceva nu poate sa o faca. Noi suntem admiratorii tai si te putem indrepta catre parteneriatul pe care ti-l doresti profund.
Conceptul flacarii gemene a fost zamislit cu mult inainte. Pastaia din care sufletul tau s-a desfacut inainte de a trece pe Pamant are mai multe componente. Ei sunt familia ta de origine, desi adevarul este ca tot ce exista este o parte din tine. Au existat fara de indoiala, legaturi apropiate, faurite in pastaia sufletului tau din ceruri. Si asa cum experientele iti formeaza personalitatea si destinul in vreme ce te afli aici, tot asa, experientele comune creeaza similaritati de perspectiva in interiorul grupurilor, in general. Un exemplu de baza il reprezinta doi copii care traiesc in aceeasi casa si au experiente de viata comune, care ii determina sa impartaseasca aceleasi opinii.
In pastaia sufletului tau din sfera cereasca se aplica acelasi principiu. O flacara geamana este ca un prieten foarte bun pe Pamant, care te completeaza atat de bine in gand si in fapta, incat te indragstesti de "sinele" tau prin ochii lui sau ai ei. Aceasta este o fiinta care a impartasit experienta bogate cu tine - unele in aceasta viata, altele in trecut. Au fost momente in care v-ati privit unul pe altu ca pe o "calauza spirituala". Aceste relatii va conduc pe amandoi in directii similare prin experientele impartasite in ceruri si pe Pamant. De aceea nu este ceva neobisnuit pentru falcarile gemene, dupa ce s-au reintalnit ca adulti, sa aiba intamplari remarcabil de asemanatoare si unul si celalalt.
Te intrebi daca iti vei intalni flacara geamana in aceasta viata? Intrebarea ta porneste de la adevarata ta dorinta de a te simti pe deplin iubit. Iti amintim inca o data sa incepi cautarea ta cu o cupa plina si nu cu una care tanjeste dupa iubire. O teama disperata il insoteste pe cel care se simte gol, iar o asemenea teama nu este element de atragere a iubirii pe care o cauti. Rugaciunea, meditatia, exercitiile de tip yoga, comuniunea cu sufletele care gandesc asemanator, momentele de liniste de repaus in natura...toate sunt un mijloace de a ajunge la ceea ce-ti doresti: implinirea in iubire.
Odata ce dorul acestei iubiri este stind asa cum trebuie, prin influxul realizarii enorme a lui Dumnezeu care se afla in tine acum, vei descoperii reflectiile acestei iubiri in experientele tale pamantesti. Vei avea iubire in cantitati atat de mari, incat va fi ca si cum Cerurile ar fi lasat sa cada asupra ta galeti uriase pline cu iubire dintr-o fantana nesecata! Prietenii vor zambi si vor rade impreuna cu tine si nu te vei mai simti din nou singur si neiubit.
Ai intr-adevar o mare iubire launtrica, chiar in acest moment. Dandu-ti seama de aceasta comoara, te inflacarezi astfel incat lumina ta straluceste de-a lungul si de-a latul cosmosului. Miralolele se grabesc sa apara in viata celor care iubesc atat de deplinsi, daca accepti iubirea printr-o relatie umana, va fi intr-adevar a ta."

                         Articol preluat din cartea "Mesaje de la Ingerii tai" de Doreen Virtue

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu