DESPRE MINE...

Eu ..... sunt frunza pierduta in vant, sau urmele pasilor singuratici pe nisipul fierbinte al unui tarm pustiu, un vis trist de dragoste, o stea ce straluceste numai pentru tine..........te-am asteptat ......... te mai astept si azi .....te voi astepta mereu ..... pana cand? Daca as putea ti-as oferi intr-o clipa toata dragostea mea, care ca un vulcan abia stapanit asteapta sa se reverse, sta gata sa erupa......... nu stiu cine esti dar inima mea care bate de la o vreme intr-un ritm alert, imi spune ca esti aproape, tot mai aproape gata sa ma elibereze din lanturile singuratatii. Te astept sa rasari intr-o zi pe cerul senin al vietii mele.

duminică, 6 noiembrie 2011

CUM IDENTIFICAM SUFLETUL PERECHE


Intalnirea  cu sufletul pereche prezinta toate aspectele unei intalniri karmice, de aceea se si confunda atat de usor, insa sunt cateva “amanunte” in plus. Putem spune ca intalnirea cu sufletul pereche este mai mult decat o intalnire karmica.
Cand va intalniti Sufletul Pereche, veti observa deasemenea o serie de coincidente, sincronicitati, tot felul de situatii speciale care va aduc unul langa celalalt din ce in ce mai mult. Fata de intalnirea karmica, sentimentul care va inunda in apropierea  sufletului pereche este pur pozitiv, de liniste, relaxare, si libertate…puteti fi voi insiva.
Deci, daca simtiti atractie si iubire fata de persoana respectiva dar si un anumit blocaj, de parca nu v-ati putea exprima in mod liber ceea ce simtiti, atunci acea intalnire nu este “sufletul pereche”, ci este o intalnire karmica.
Daca intalnirea karmica este posibila intre persoane cu o compatibilitate scazuta, sufletele pereche au intotdeauna o copatibilitate buna. Natura relatiei este relevanta. Sufletele pereche se ajuta reciproc  in dezvoltarea personala. De aceea, daca intr-o relatie “el” se dezvolta alaturi de “ea”, dar “ea” se sacrifice, sufera si face compromisuri, adica unul beneficiaza mai mult decat celalalt, relatia fiind unilateral, atunci cei doi nu sunt suflete pereche. Sufletele pereche isi ofera la fel de mult ajutor dezinteresat  unul  altuia, relatia fiind cu beneficii la fel de mari de ambele parti.
Durata relatiei este esentiala. In cazul intalnirilor karmice, cele doua persoane s-au intalnit cu un motiv si vor avea o legatura pana cand au indeplinit acel scop. Aceasta intalnire poate fi de cateva luni sau cativa ani. Daca dupa o perioada de relatie intense, coincidentele incep sa apara din nou, dar de data aceasta cu scopul de a va desparti, atunci inseamna ca drumul vostru comun s-a incheiat. Poate fi vorba de un loc de munca in alt oras, de o a treia persoana in relative  (o noua iubire) sau alte impedimente care incep sa fie tot mai dese si care sa contribuie la a va desperti. Acest lucru  se intampla in cazul intalnirilor karmice. Misiunea karmica s-a incheiat si este important sa intelegeti acest lucru, sa nu luptati pentru ceva ce este avident nu mai poate fi continuat. Incercati sa va dati seama care  a fost motivul   intalnirii karmice: ati avut parte de un ajutor, a trebuit sa ajutati, ati schimbat ceva in viata voastra, v-ati mutat intr-un alt loc, ati primit un copil minunat, ati invatat ce este iubirea…  O relatie karmica are mereu un motiv bine intemeiat, doar trebuie sa ii descoperi motivul.
Cand este vorba de sufletul pereche, atunci liniile destinului merg foarte frumos  impreuna. Daca el are o oferta de lucru in strainatate, acest lucru nu va duce la despartire, ci dimpotriva el va gasi si pentru ea locul de munca la care visase; daca ea isi doreste o familie si un copil, el va avea noroc la o suma de bani ca sa ii ofere ei stabilitatea financiara pentru implinirea acestui vis de a avea o locuina si copii; daca ea urmeaza un curs de medicina naturista, acest lucru il va salva pe el de la o operatie si se va vindeca repede…  Toate  evenimentele din viata ambilor parteneri, vor avea efect benefic asupra relatiei  de cuplu si asupra unul altuia: pentru ca sufletele pereche  sunt impreuna ca sa se ajute, sa iubeasca neconditionat si sa evolueze. Daca barbatul cu care esti te descurajeaza ca sa faci un curs de calificare pe care ti-l doresti din tot sufletul si nu te ajuta in implinirea viselor tale, atunci nu este sufletul tau pereche. Daca insa el va veni acasa cu o oferta extraordinara care sa te ajute sa-ti implinesti visul mai repede decat te-ai gandit, atunci el este sufletul tau pereche. In acelasi timp daca tu ii poti oferi lui la fel de multe impliniri si bucurii, la fel de multe surprize placute si sa il ajuti in cariera si visele sale, atunci sunteti suflete pereche. Relatia este benefica pentru amandoi in mod  natural.
Cand esti cu sufletul  tau pereche te sinti libera, frumoasa, puternia, tu insati, stralucesti si toate planurile si visele tale se indeplinesc mai repede decat le-ai fi putut tu realize pe cont propriu, iar acest lucru se intampla si dupa 10 sau 20 de ani de relatie.  La fel si el, alaturi de tine, isi poate realize foarte usor visele si ambitiile, deoarece voi doi nu va impiedicati unul pe celalalt ci evoluati, fiind o forta imensa impreuna.
SFAT:  Incercati sa identificati care sunt posibilele intalniri karmic din viata voastra. Totodata puneti-va intrebarea daca relatia voastra de cuplu este rezultatul compatibilitatii bune, este o intalnire karmica sau v-ati intalnit sufletul pereche. Daca va cautati sufletul pereche, nu renuntati la idée, urmati-va chemarea interioara caci sufletul vostru pereche tanjeste la fel dupa voi,  are aceesi nevoie de a se implini pe plan relational si a impartasi ce are mai bun cu voi.
SURSA: astrodestin.ro

Un comentariu:

  1. Prea des spunem ca ne-am gasit sufletul pereche si ca o sa fim fericiti pana la adanci batraneti, dar viata sau cel de langa noi vine si-ti da cu ceva in cap si trebuie s-o iei din nou de la capat.O relaţie, o legătură adevărată nu poate şi nu trebuie să existe şi să reziste prin zbateri încrâncenate şi prin strategii gândite la rece. Omul de lângă tine nu poate şi nu este firesc să fie alături de tine decât dacă simte cu adevărat că acela este locul lui.
    Nu poţi impune nimănui să facă altfel decât simte, nu-i poţi cere cuiva să-şi împartă viaţa cu tine dacă este altfel decât prin propria-i dorinţă.
    Cred ca asta inseamna ca ti-ai gasit sufletul pereche, cand poti spune cu a devarat si fara ezitari ca numai el/ ea este cel/ cea de care ai nevoie ca sa fii pe deplin fericit/a si implinit/a.

    RăspundețiȘtergere