DESPRE MINE...

Eu ..... sunt frunza pierduta in vant, sau urmele pasilor singuratici pe nisipul fierbinte al unui tarm pustiu, un vis trist de dragoste, o stea ce straluceste numai pentru tine..........te-am asteptat ......... te mai astept si azi .....te voi astepta mereu ..... pana cand? Daca as putea ti-as oferi intr-o clipa toata dragostea mea, care ca un vulcan abia stapanit asteapta sa se reverse, sta gata sa erupa......... nu stiu cine esti dar inima mea care bate de la o vreme intr-un ritm alert, imi spune ca esti aproape, tot mai aproape gata sa ma elibereze din lanturile singuratatii. Te astept sa rasari intr-o zi pe cerul senin al vietii mele.

luni, 4 iunie 2012

CAT DE IMPORTANTA ESTE COMPATIBILITATEA


Fiecare om este compatibil cu o alta persoana intr-o masura suficienta incat sa poate colabora pe termen scurt. Puneti la intamplare doua persoane intr-o echipa si veti vedea ca, chiar daca nu vorbesc aceeasi limba, vor gasi modalitatile necesare pentru a duce la bun sfarsit sarcina care le-a fost intrebuintata. Dupa ani multi de studiu si practica astrologica, se poate afirma ca nu exista incompatibilitate totala. Un minimum de compatibilitate de aproximativ 35%-40% se gaseste intre oricare doua persoane luate la intamplare. 

Ceea ce un astrolog va poate spune  este, cum veti relationa mai bine, care sunt acele parti unde sunteti compatibili: comunicare, sexualitate, ajutor reciproc, etc. In harta astrala a fiecarui om exista Soarele, Ascendentul, Luna, Mercur, Venus etc. si acestea pot forma diverse aspecte cu planetele din harta astrala a celeilalte persoane. Cu o interpretare corecta, astrologul va poate ajuta sa va imbunatati compatibilitate pe sectoarele mai putin bine aspectate. Deci, ceea ce trebuie sa retineti de aici, este faptul ca daca cititi in horoscop  ca zodia X cu zodia Y nu este deloc compatibila, nu inseamna ca nu aveti nici o sansa sa aveti o relatie buna. Prin comunicare si interes acordat dezvoltarii relatiei de catre ambii parteneri, va puteti imbunatati relatia, chiar daca la inceput sunt multe diferente intre voi.
Totusi, tot experienta astrologica spune ca foarte rar ajung intr-o relatie de iubire persoane cu o compatibilitate de 40%. Acestia in general se mentin la nivel de amici, colegi, cunostinte. Majoritatea persoanelor care ajung sa formeze un cuplu, au o medie de compatibilitate de 60-70%.

De la acest nivel (65%), este logic, ca daca persoanele isi dau interesul pentru relatia lor, atunci ajung sa isi imbunatateasca suficient compatibilitatea spre foarte buna 80%, dar atunci cand unul din partenerii de cuplu nu mai este interesat de relatie atunci compatibilitatea intre ei poate scade sub 50%.

Foarte rar sunt cazuri in care partenerii de cuplu au o compatibilitate astrologica de 80%-90% din start in harta lor relationala, pentru ei chiar este foarte usor sa traiasca fericiti impreuna, fara multe eforturi. 


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu