DESPRE MINE...

Eu ..... sunt frunza pierduta in vant, sau urmele pasilor singuratici pe nisipul fierbinte al unui tarm pustiu, un vis trist de dragoste, o stea ce straluceste numai pentru tine..........te-am asteptat ......... te mai astept si azi .....te voi astepta mereu ..... pana cand? Daca as putea ti-as oferi intr-o clipa toata dragostea mea, care ca un vulcan abia stapanit asteapta sa se reverse, sta gata sa erupa......... nu stiu cine esti dar inima mea care bate de la o vreme intr-un ritm alert, imi spune ca esti aproape, tot mai aproape gata sa ma elibereze din lanturile singuratatii. Te astept sa rasari intr-o zi pe cerul senin al vietii mele.

duminică, 22 iulie 2012

CUM SA ATRAGI KARMA POZITIVA IN RELATIILE DE IUBIRE


Iubirea este unul dintre cele mai intense si profunde sentimentele, bratul de emotii care le ingemaneaza pe toate celelalte. Este incredibil cum un simplu sentiment, aparent insignificant, poate produce reverberatii atat de profunde in timp si spatiu. Este incredibil cum, de multe ori, karma este generata tocmai de acest sentiment, de lipsa lui, de exacerbarea, de neimplinirea sau de manifestarea sa gresita sau negativa. Se poate intampla de multe ori sa te simti prinsa intr-o situatie fara iesire, in acelasi tipar de situatii, sa fii atras(a) de acelasi tip de barbati/femei, sa repeti aceleasi greseli in relatiile tale de iubire, sa crezi ca de data aceasta ai gasit barbatul/femeia perfect(a) si sa constati ca si de data aceasta barbatul/femeia tau/ta perfect(a) comite acelasi greseli pe care le-au comis barbatii/femeile din relatiile tale anterioare. Si te intrebi… DE CE? De ce iti permite viata? De ce iti permite destinul? De ce iti permiti tu? CUM? DE CE NU? De ce nu poti sa spargi tiparul karmei negative? Ba poti. Si nu trebuie sa faci lucruri spectaculoase pentru a atrage karma pozitiva in prezentul tau. Putem duce cu noi karma negativa din trecut sau o putem genera in prezent. 

Actiunile, gesturile si cuvintele noastre au puteri infinite. Abuzurile, minciunile, infidelitatea, ranirea persoanei iubite, resentimentele, gelozia sau posesivitatea, manipularea, dorinta de a schimba persoana iubita… toate acestea pot genera karma negativa. Este usor sa dai drumul ghemului de actiuni negative si acesta sa se desire in continuare. Dar nu este nici imposibil si nici in afara legii sa incepi actiunea reversibila si sa aduni ghemul la loc, in starea lui initiala. Creeaza karma pozitiva in jurul tau, in relatiile cu ceilalti, dar si fata de persoana iubita. Indiferent ca este un gest infim sau un cuvant care atinge sufletul intr-un mod frumos, arata-i afectiunea in felul in care stii tu sa o arati. La fel cum este si ea cu tine, fii deschis, bun, intelegator fata de persoana iubita. Acordati intotdeauna atentie cuvintelor, actiunilor si gesturilor pe care vi le adresati reciproc.
Adresati-va unul altuia cuvinte frumoase si complimente, fara sa fie mecanice sau de forma. Continutul trebuie sa fie pur, neprefacut. Incarcati-va cuvintele cu sinceritate si asigurati-va ca exprima ceea ce simtiti unul fata de altul. Uneori, poate de prea multe ori, ne purtam mai frumos cu cei straini de noi si de sufletul nostru, decat cu persoana pe care o iubim. Uneori, suntem prea egoisti, prea infasurati in valul propriei persoane, asteptam prea multa iubire de cealalta parte a baricadei ca sa o putem oferi noi mai intai. Intr-un secol care promoveaza fericirea de sine pare un autosacrilegiu si calcare de sine in picioare sa doresti mai intai fericirea celuilalt… Daca si celalalt simte insa acelasi lucru ca si tine, de ce nu atunci?

Pentru a indeparta karma negativa acumulata din trecut, invata sa ierti si sa te ierti. Inchide ranile din trecut si iarta pe cei care le-au pricinuit. Resentimentele sau sentimentele de manie, ura, furie, orientate catre cineva care ti-a gresit in trecut pot produce efecte neasteptate in karma iubirii din prezent. Forta pe care o investim uneori in sentimentele negative poate fi uluitoare, iar energia ei poate produce catastrofe, indepartand energia pozitiva. Cand stii si poti sa uiti si sa ierti, atragi din nou iubirea.
Un alt moment in care in loc sa lasam loc karmei pozitive o intensificam pe cea negativa este reprezentat de certurile si conflictele in cuplu. In unele situatii, se poate intampla sa ajungem in acel punct critic in cuplu in care, pentru a ne elibera de sentimentele negative, sa simtim nevoia sa tipam la celalalt, sa il ranim prin vorbe, sa ii reprosam, sa ii adresam cuvinte despre care stim ca vor provoca durere. In aceste situatii, este indicat, sa va controlati iesirile. Faceti apel la puterea voastra de stapanire. Inainte de a va lasa prada primului imbold de a spune tot ce va trece prin minte, inima si gura inspirati adanc si expirati la fel de profund. Eliberati-va de sentimentele negative, racoriti-va inima sau faceti o plimbare scurta pe afara inainte de a continua conversatia cu partenerul. Veti vedea problema dintr-un alt punct de vedere, veti fi mai calm si va veti purta cu mai multa maturitate.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu