DESPRE MINE...

Eu ..... sunt frunza pierduta in vant, sau urmele pasilor singuratici pe nisipul fierbinte al unui tarm pustiu, un vis trist de dragoste, o stea ce straluceste numai pentru tine..........te-am asteptat ......... te mai astept si azi .....te voi astepta mereu ..... pana cand? Daca as putea ti-as oferi intr-o clipa toata dragostea mea, care ca un vulcan abia stapanit asteapta sa se reverse, sta gata sa erupa......... nu stiu cine esti dar inima mea care bate de la o vreme intr-un ritm alert, imi spune ca esti aproape, tot mai aproape gata sa ma elibereze din lanturile singuratatii. Te astept sa rasari intr-o zi pe cerul senin al vietii mele.

marți, 13 decembrie 2011

DE CE AVEM NEVOIE DE SPIRITUALITATE?...

Pentru ca de cand e lumea, omul este în cautarea raspunsului la întrebarile:
Cine suntem?
De unde venim?
Unde ne ducem?

Stiinta inca nu a gasit un raspuns satisfacator si unanim acceptat.

Religia inca tine închise portile catre adevar considerând ca el nu trebuie sa fie accesibil decât unui grup restrâns de privilegiati.

Spiritualitatea ramâne calea pe care pasesc cei aflati în cautarea adevarului.

Ea se adreseaza sufletului si nu pune restrictii celor ce aleg sa treaca dincolo de barierele dogmelor sau de limitele stiintei.



Are spiritualitatea raspunsuri la toate intrebarile? 
La foarte multe, dar nu la toate... 

Consider ca adevarul absolut nu poate fi cunoscut de om cât timp se afla în viata din mai multe motive:
Universul e infinit si tainele sale la fel. Omul e doar o mica parte din acest infinit si nu poate întelege infinitul decât pâna la un punct.
Atâta timp cât te afli într-o camera în care sa presupunem ca ai fost adus legat la ochi, nu poti sti cum arata cladirea privita din afara, poti doar sa-ti faci o idee despre felul, forma si dimensiunile ei.

Universul e o matrice, o holograma, o creatie a unei singularitati, una din dimensiunile unei multitudini de dimensiuni... Universul e o iluzie... un vis...

Spiritualitatea nu ne învata neaparat ce e Universul dar ne ajuta sa întelegem mare parte din legile sale.

Spiritualitatea nu îl defineste pe Dumnezeu dar ne ajuta sa ne apropiem de El

Spiritualitatea ne da cheia spre o viata implinita... si ne invata care sunt usile ce trebuie sa le deschidem... ca sa ne gasim propria noastra cale.
                                                                         Carla von Vlad
Sursa: lumeaspirituala.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu