DESPRE MINE...

Eu ..... sunt frunza pierduta in vant, sau urmele pasilor singuratici pe nisipul fierbinte al unui tarm pustiu, un vis trist de dragoste, o stea ce straluceste numai pentru tine..........te-am asteptat ......... te mai astept si azi .....te voi astepta mereu ..... pana cand? Daca as putea ti-as oferi intr-o clipa toata dragostea mea, care ca un vulcan abia stapanit asteapta sa se reverse, sta gata sa erupa......... nu stiu cine esti dar inima mea care bate de la o vreme intr-un ritm alert, imi spune ca esti aproape, tot mai aproape gata sa ma elibereze din lanturile singuratatii. Te astept sa rasari intr-o zi pe cerul senin al vietii mele.

luni, 19 decembrie 2011

KARMA FAMILIALA


In momentul venirii pe acest pamant, fiecare suflet isi alege parintii, familia in care se va naste. Exista mai multe motive pentru care un suflet isi alege o anumita familie:

1. Respectiva familie ii va oferi informatii si educatia de care are nevoie ca sa se autodezvolte.

2. Are o legatura karmica cu unul sau mai multi membrii ai respectivei familii.

3. Are de invatat anumite lectii karmice importante in prima parte a vietii.

      Un subiect bun de meditatie este sa te intrebi de ce te-ai nascut in familia ta? Ce ai invatat de la parintii tai? Exista vreo ruda cu care ai o problema pe care nu ai putut sa o rezolvi de mult timp? Simti ca ai o datorie fata de cineva din familia ta? Cu ce a contribuit familia ta la formarea calitatilor pe care le ai? Ce obstacole sau handicapuri date de originile tale ai avut de depasit?

Iata cateva indicii care te pot ajuta in a-ti deslusi propria ta karma familiala:

Daca un suflet are o karma buna fata de bani, se va naste intr-o familie bogata.

Daca trebuie sa invete sa faca bani pe cont propriu, sa munceasca, sa administreze banii cu responsabilitate, se va naste intr-o familie saraca.

Un suflet care are o karma buna pe sectorul iubirii, se va naste intr-o familie in care parintii il iubesc si se iubesc intre ei, exista armonie si afectiune manifestata deschis.

Un suflet care are multe lectii karmice de invatat pe sectorul iubirii, se naste intr-o familie in care sentimentele sunt reprimate, parintii se cearta des, exista infidelitate, divorteaza.

Atunci cand un suflet merita sa beneficieze de diversitate, se naste intr-o familie in care exista libertate de expresie si de alegeri.

In familiile cu reguli stricte, pedepse aspre, cu multe prejudecati si dogme religioase sau morale, se nasc suflete care trebuie sa experimenteze aceste limitari.
Tensiunea constanta si greu de rezolvat cu o ruda este intotdeauna un indiciu de o datorie karmica. Cele doua persoane nu intamplator s-au intalnit intr-o familie unde trebuie sa se suporte unii pe altii, in speranta ca vor rezolva o problema delicata.

Din punct de vedere al zodiilor:

- nativii nascuti in zodia Gemeni sau cu ascendent Gemeni au o karma legata de frati, verisori, unchi sau matusi.
- nativii nascuti in zodia Rac sau cu ascendent Rac, au o karma legata deparinti.
- nativii nascuti in zodia Leu sau cu ascendent Leu, au o karma fata de copilul / copiii lor.
- nativii nascuti in zodia Capricorn sau cu ascendent Capricorn au o karma fata de bunicii lor.

Nativii nascuti in aceste patru zodii: Gemeni, Rac, Leu si Capricorn au o karma familiala specifica, o legatura karmica cu anumiti membrii familiei, precum este notat mai sus.

Nativii nascuti in celelalte opt zodii nu au o karma familiala atat de puternica.



Sursa: astrodestin.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu