DESPRE MINE...

Eu ..... sunt frunza pierduta in vant, sau urmele pasilor singuratici pe nisipul fierbinte al unui tarm pustiu, un vis trist de dragoste, o stea ce straluceste numai pentru tine..........te-am asteptat ......... te mai astept si azi .....te voi astepta mereu ..... pana cand? Daca as putea ti-as oferi intr-o clipa toata dragostea mea, care ca un vulcan abia stapanit asteapta sa se reverse, sta gata sa erupa......... nu stiu cine esti dar inima mea care bate de la o vreme intr-un ritm alert, imi spune ca esti aproape, tot mai aproape gata sa ma elibereze din lanturile singuratatii. Te astept sa rasari intr-o zi pe cerul senin al vietii mele.

marți, 21 februarie 2012

TRADAREA SUFLETULUI: Infidelitate prin sentimente


Infidelitatea emotionala reprezinta un mod de tradare doar prin sentimente.

Poate ca suna ciudat, nebunesc sau chiar absurd, dar sa fim sinceri, cui i-ar placea sa fie inselat cu inima? Multe femei considera infidelitatea emotional mult mai grava decat infidelitatea fizica. Motivul pentru ca cred asta este faptul ca, spre deosebire de relatiile sexuale care se pot termina, o relatie sentimentala se bazeaza pe conexiunea emotionala dintre doua persoane.
Infidelitatea emotionala are la baza sentimente, timp, efort psihic, afectiune, ganduri. O astfel de legatura trece de limita fizicului, putand ajunge pana in sfera dragostei.


Tradarea sufletului: Infidelitate doar prin sentimente
In ultimii ani relatiile de pe internet au evoluat foarte mult, devenind extrem de populare atat in randul persoanelor singure cat si al celor aflate deja intr-o relatie. Prietenii online sunt la moda deoarece singurul lucru care ii leaga pe acestia este reprezentat de firul de internet. Infidelitatea emotional incepe prin discutii simple, care evolueaza catre secrete ascunse. 
Increderea face loc intimitatii, iar persoanele care prefera prietenii virtuali accepta sa faca schimb de informatii cu caracter personal. Astfel se creeaza o legatura puternica intre acestia, informatia devenind si mai personala, iar afectiunea instalandu-se treptat intre prieteni.


Unele persoane considera ca infidelitatea emotionala este inofensiva deoarece este vazuta precum o relatie obisnuita de prietenie. Problema consta in modul comunicarii, care este unul foarte intim. Infidelitatea emotionala este o tradare a valorilor si a partenerului deoarece, chiar daca nu exista tradare fizica, exista cea sentimentala, care este extrem de puternica si periculoasa.

Tradarea sufletului: Cum incepe infidelitatea emotionala?
Majoritatea oamenilor nu planuiesc sa fie infideli emotional. Inimii nu ii poti dicta, iar sentimentele nu pot fi incatusate. Infidelitatea emotionala incepe prin discutii aprinse, ore petrecute impreuna. De cele mai multe ori o astfel de tradare vizeaza prietenia pe internet sau intre colegii de munca. Este vorba despre o prietenie in care discutiile au loc in mod regulat si se dezvolta pe parcursul unei perioade mai lungi de timp. 
Persoanele care inseala emotional o fac nu pentru ca vreau, ci in mod inconstient. Pranz impreuna, excursii de afaceri, teambuilding, discutii pana seara tarziu. Colegi, prieteni… asta pana cand intre ei se stabileste o legatura emotionala si realizeaza ca sentimentele de prietenie s-au transformat in sentimente de afectiune si apreciere.

Tradare prin sentimente: Care sunt cele mai comune semne ale infidelitatii emotionale?
De cele mai multe ori femeile inseala mai mult decat barbatii (in privinta tradarii sufletului). Femeile isi doresc ca relatiile de prietenie sa fie mai intense, mai directe, mai sincere si de aceea ajung intr-un punct din care nu mai pot pleca. Acestea se implica foarte mult emotional in relatile de prietenie decat barbatii. Barbatii, pe de alta parte, considera ca relatiile de prietenie sau cele virtuale fac parte din viata lor.

Care sunt cele mai comune semne ale infidelitatii emotionale?
- Vorbesti despre cele mai intime secrete, dar si despre relatia amoroasa cu “prietenul” tau. Ii impartasesti acestuia temerile tale, grijile, sentimentele, sperantele si visele;

- Iesi in oras cu prietenul fara a iti anunta partenerul;

- Petreci ore in sir vorbind cu el la telefon sau pe internet;

- Ai parola la laptop;

- Nu vrei ca partenerul tau sa stie cat timp petreci cu prietenul tau;

- Inca pastrezi legatura cu fostul tau iubit;

- Simti ca ai foarte multe lucruri in comun cu prietenul tau;

- Petreci tot mai putin timp cu partenerul si ai impresia ca nu te intelege si ca s-a schimbat;

Aparentele sunt deseori inselatoare, aminteste-ti ca simturile si mintea se pot insela, insa o inima simpla, cu toate ca poate fi inselata, nu inseala niciodata.

Sursa: http://www.kudika.ro

Un comentariu:

  1. Bravo foarte frumos si adevarat
    si chear asa si este in zua de azi toata lumea intra pe net:*:*::*;););)

    RăspundețiȘtergere