DESPRE MINE...

Eu ..... sunt frunza pierduta in vant, sau urmele pasilor singuratici pe nisipul fierbinte al unui tarm pustiu, un vis trist de dragoste, o stea ce straluceste numai pentru tine..........te-am asteptat ......... te mai astept si azi .....te voi astepta mereu ..... pana cand? Daca as putea ti-as oferi intr-o clipa toata dragostea mea, care ca un vulcan abia stapanit asteapta sa se reverse, sta gata sa erupa......... nu stiu cine esti dar inima mea care bate de la o vreme intr-un ritm alert, imi spune ca esti aproape, tot mai aproape gata sa ma elibereze din lanturile singuratatii. Te astept sa rasari intr-o zi pe cerul senin al vietii mele.

luni, 12 martie 2012

CUM SA EVITAM FURTUL DE ENERGIE



Datorita puternicelor proprietati electromagnetice ale aurei, in mod constant dai si primesti energie. Un transfer de energie poate avea loc de fiecare data cand intri in contact cu o alta persoana. Poti sa transmiti din propria la energie (aspectul electric) sau sa primesti din a altcuiva (aspectul magnetic). Cu cat sunt mai multe persoanele cu care vii in contact, cu atat mai important este schimbul de energie.

Cu siguranta ai cunoscut persoane a caror prezenta este ca un burete de energie. Vorbind cu ei, prin telefon sau fata in fata, te simti vlaguit, stors de puteri. Cand persoana paraseste camera sau inchide telefonul, ai parca senzatia unui gol in stomac. Acest gen de schimb energetic este foarte nesanatos. Ceea ce experimentezi in astfel de momente este fenomenul de absorbire a energiei din propria ta aura.

Daca nu esti atent, la sfarsitul zilei le poti trezi cu acumulari enorme de ramasite energetice; aceste acumulari dezordonate iti vor da sentimentul de epuizare, si le trezesti cu tot felul de idei, ganduri si sentimente stranii care te asalteaza si­ te macina, in realitate, aceste trairi s-ar putea sa nu aiba nimic de-a face cu tine insuti, fiind mai degraba rezultatul energiei acumulate prin contactul cu cei din jur, in cursul zilei.

Prezenta in mijlocul naturii este echilibrata si purificatoare pentru aura. Exista multa intelepciune in obiceiul sanatos de a imbratisa un copac. Copacii poseda campuri de energie vitalizanta, si interactiunea acestora cu campurile energetice umane este foarte dinamica. Fiecare copac are Secventa sa unica, precum oamenii. Din acest motiv, “imbratisarea” fiecarui alt copac are un efect diferit. Daca te asezi sub o salcie timp de zece minute, poti sa alungi o durere de cap. Brazii interactioneaza cu energia umana in mod purificator, absorbind si indepartand simtamintele negative din aura, mai ales sentimentul de vinovatie. (Bradul nu este ranit de acest proces, deoarece el foloseste aceste energii negative ca ingrasamant).

Cristalele si pietrele s-au bucurat dintotdeauna de o mare popularitate, datorita proprietatilor electromagnetice pe care le detin. Energia eliberata de diferite cristale si roci este absorbita cu usurinta de catre campul auric uman.

Exista persoane care absorb energia celorlalti, de cele mai multe ori aceasta se intampla in mod inconstient. Multi din ei folosesc energia ta pentru a-si suplimenta energia lor proprie, mai degraba sa si-o construiasca. Singurul lucru pe care il constata aceste persoane este ca dupa ce vorbesc cu tine sau te vad, se simt mai bine. Totusi, aceasta nu le da dreptul sa­ isi insuseasca energia ta, de aceea trebuie ca tu sa nu permiti acest lucru sa se intample.

In virtutea celor de mai sus, nu trebuie ca tu sa acuzi acesti indivizi de a fi vampiri sau sa spui ca nu vrei sa mai stai de vorba cu ei pentru ca iti fura energia. Multi oameni nu sunt la curent sau pregatiti sa aiba de-a face cu aspectele energiilor subtile si tu trebuie sa fii in constient de acest lucru.

Tu insuti esti in stare sa controlezi si sa hotarasti daca vrei sau nu sa-ti impartasesti propria energie cu cineva. Una din cele mai simple metode este sa inchizi circuitul de energetie. Exista curente de energie care plutesc prin si in jurul corpului tau, in campul auric. Ai capacitatea de a inchide aceste trasee, astfel incat energia poate circula numai prin corpul tau si in interiorul campului tau auric, in acest fel impiedici absorbirea energiilor tale din aura si eviti invadarea aurei tale de catre influente exterioare.

Ia pozitia aratata in fotografie incruciseaza-ti picioarele in dreptul gleznelor si apropie-ti degetele de la maini astfel incat sa se atinga. (Daca,vrei, poti sa folosesti doar degetele mari si cele aratatoare). Aceasta pozitie inchide circuitul iar energia ta nu mai poate fi indepartata. Este un exemplu simplu pentru care nu ai nevoie de vreun fel de initiere.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu