DESPRE MINE...

Eu ..... sunt frunza pierduta in vant, sau urmele pasilor singuratici pe nisipul fierbinte al unui tarm pustiu, un vis trist de dragoste, o stea ce straluceste numai pentru tine..........te-am asteptat ......... te mai astept si azi .....te voi astepta mereu ..... pana cand? Daca as putea ti-as oferi intr-o clipa toata dragostea mea, care ca un vulcan abia stapanit asteapta sa se reverse, sta gata sa erupa......... nu stiu cine esti dar inima mea care bate de la o vreme intr-un ritm alert, imi spune ca esti aproape, tot mai aproape gata sa ma elibereze din lanturile singuratatii. Te astept sa rasari intr-o zi pe cerul senin al vietii mele.

sâmbătă, 10 martie 2012

CUM TE POTI DEBLOCA ENERGETIC? Cele trei legi spirituale pentru imbunatatirea energetica

Cum te poti debloca energetic?


P
rin interactiunea cu ceilalti se produce un transfer. Acesta actioneaza la nivelul invelisului "energetic". Gandurile noastre genereaza un camp de o anumita vibratie. Cu cat gandim mai frumos, cu atat campul care ne inconjoara este unul benefic.
 Apropiindu-se unii de altii, oamenii comunica, mai ales, energetic. Majoritatea nici macar nu constientizeaza "schimbul". Ne atrag oamenii zambitori, optimisti, veseli- pentru ca energia pe care acestia o degaja este una buna. Este si contagioasa. Astfel, avem tendinta sa-i evitam pe cei pesimisti, morocanosi, rautaciosi. Pentru ca si in cazul acestora, energia proasta "se ia". Exista si situatii in care energia distructiva imbraca un strat subtire, poleit cu bunavointa... poarta numele ISPITA.
 Nu sunt adepta construirii "zidului", asa cum am auzit ca se invata pe la nu stiu ce cursuri semi-oculte. Formula este simpla: inlocuieste un gand rau cu unul bun. Transforma gandul rau intr-unul bun. Iti sta in putere! In mintea ta, esti singurul ganditor. DOAR TU iti poti controla viata. Magnetismul energetic este un dat. Cunoasterea si respectarea legilor spirituale ne ajuta sa ne imbunatatim energetic si sa ne apropiem de Dumnezeu.
 LEGEA SPIRITUALA ABSOLUTA este IUBIREA. Din ea, decurg toate celelalte legi spirituale:
 Legea credintei fara teama
 Teama este intr-adevar, cea care imagineaza puternic boala sau situatia temuta; daca nu sunt neutralizate, aceste imagini se materializeaza. Iubirea invinge orice teama. Cel care se teme nu iubeste cu adevarat.

Legea karmei si a iertarii

 Karma inseamna in limba sanscrita 'intoarcerea', cu sensul de bumerang, rasplata, reactiune. Spuneam ca magnetismul energetic este un dat. Adica ne nastem cu el. Din pacate sau din fericire, suntem legati energetic unii de altii si, mai ales, de stramosii nostri. Daca am avut niste stramosi care nu prea si-au facut datoria pe acest pamant, slabe sanse ss mostenim un potential energetic bun. Va trebui sa "muncim" mult ca sa ne echilibram energetic si sa ne imbunatatim potentialul.
Karma "irosita" a stramosilor este cauza pentru care se nasc, de exemplu, copii cu probleme. Ei sunt "veriga" ce curata (platesc) prin suferinta lor, pacatele unor generatii. Sa nu puneti intrebarea stupida " de ce sa sufar eu pentru ce au facut altii" . Pentru ca si altii vor suferi pentru ce ai facut tu. V-ati pus vreodata intrebarea de ce spunem "Tatal nostru" si nu "Tatal meu"? Sa invatam sa ne iertam si sa ne iubim stramosii- indiferent de greselile lor- este una dintre misiunile noastre pe acest pamant.
 Evolutia spirituala presupune, printre altele, impacarea, acceptarea, iertarea si iubirea stramosilor. Nu poti evolua fara aceasta lectie. "Si ne iarta noua greselile noastre, precum si noi iertam gresitilor nostri"- este o fraza care, face referire si la stramosii nostri.
 Sa revenim... avem, la nastere, un "aluat" mai bun sau mai putin bun. De noi depinde produsul final- viata noastra. Cei care au mostenit un "aluat" mai prost, pot sa-si "curete" energia mostenita. Din dragoste pentru stramosii lor, sa nu repete greselile lor, sa se roage pentru ei si sa fie un exemplu pentru urmasii lor. Pentru ca au invatat "pe pielea lor" ce inseamna sa mostenesti o karma proasta.
 Am invatat tarziu sa-mi iubesc stramosii. M-a ajutat o viziune care m-a marcat fundamental. Stramosii mei au fost oameni amarati, plini de necazuri si suferinte. Atat au putut ei. Le multumesc pentru tot ce mi-au lasat. Putinul acela, in anumite momente, a fost totul. A fost putinul meu, fara de care, sunt constienta ca mi-ar fi fost mult mai rau. Cum imi cinstesc stramosii? Cand ma rog, ma gandesc si la ei. Orice crestin are datoria de a merge duminica la biserica. O lumanare aprinsa simbolizeaza caldura si lumina din sufletul nostru atunci cand trimitem un gand bun catre cineva. Nu uit sa le aprind si lor o lumanare sau macar un gand bun. Au atata nevoie...

Legea nerezistentei si a multumirii

 Nimic in lume nu poate sa se opuna unei persoane care este absolut nerezistenta. Atata timp cat un om rezista unei situatii, aceasta se va mentine. Daca el fuge de ea, aceasta il va urmari. Esenta acestei legi este urmatoarea:
 „Binecuvantati pe dusmanul vostru si ii veti lua sagetile - iar ele se vor transforma in binecuvantari.'"
 Daca soarta ti se pare potrivnica, binecuvateaz-o! Nu blama si nu invinovati pe nimeni pentru necazurile tale. Daca te-ai imbolnavit, nu te razvrati impotriva bolii tale. Multumeste-i! Poate ma crezi nebuna, dar aceasta boala iti semnaleaza faptul ca ceva este in neregula cu spiritul tau. Prin ea platesti si astfel, iti este salvat sufletul.
 Cunosterea legilor spirituale si respectarea lor ofera omului posibilitatea de a-si sterge greselile.

Un comentariu:

  1. Cel ce se teme e adevarat ca nu stie sa iubeasca...Faptele bune pe care le facem se intorc la noi intr-o buna zi inzecit...iar cele rele se intorc impotriva noastra ca un bumerang.....

    RăspundețiȘtergere