DESPRE MINE...

Eu ..... sunt frunza pierduta in vant, sau urmele pasilor singuratici pe nisipul fierbinte al unui tarm pustiu, un vis trist de dragoste, o stea ce straluceste numai pentru tine..........te-am asteptat ......... te mai astept si azi .....te voi astepta mereu ..... pana cand? Daca as putea ti-as oferi intr-o clipa toata dragostea mea, care ca un vulcan abia stapanit asteapta sa se reverse, sta gata sa erupa......... nu stiu cine esti dar inima mea care bate de la o vreme intr-un ritm alert, imi spune ca esti aproape, tot mai aproape gata sa ma elibereze din lanturile singuratatii. Te astept sa rasari intr-o zi pe cerul senin al vietii mele.

luni, 7 noiembrie 2011

CE ESTE INTALNIREA KARMICA?


Intalnirea karmica este o reintalnire cu un suflet cu care persoana a avut un anumit tip de relatie erotica sau sentimentala in una din vietile sale anterioare. Din start, trebuie stiut ca o relatie care este intalnire karmica este deosebit de intensa si rascolitoare emotional.
Cand apare o intalnire karmica, atunci aceasta va fi precedata de tot felul de coincidente stranii. Cei doi vor fi intamplator intr-un loc anume, se vor reintalni intamplator, vor fi mai multe situatii care arata in mod clar ca mana destinului este in joc.
Ce trebuie inteles este ca nu veti putea fugi de o intalnire karmica. Inevitabilul se va intampla si veti fi prinsi intr-un anumit tip de relatie cu persoana respectiva.
Un alt lucru dupa care veti putea recunoaste o intalnire karmica este intensitatea emotiilor voastre si faptul ca va tulbura. Chiar si cand va intalniti un vechi prieten aveti o stare emotional intensa cu ocazia revederii. Ganditi-va ca in reintalnire karmice este posibila doar intre persoane care au trait lucruri foarte intense impreuna in alta viata. Nu trebuie sa va mire de impactul emotional pe care il traiti alaturi de persoana respectiva.
 Fata de respectiva persoana veti simti instant atractie, respingere sau o anumita tensiune. Daca aveti anumite abilitati parapsihice latent, puteti sa experimentati telepatia cu acea persoana.
Nu ne putem referi numai la iubire si atractie, ci spunem ca putem simti si o stare de tensiune ciudata, neplacuta. Toate acestea se intampla deoarece intalnirile karmice nu sunt intotdeauna doar de natura pozitiva ci pot fi si negative, precum si mixte; astfel:
Negative – va puteti reintalni cu un suflet care v-a tradat in dragoste, care v-a facut sa suferiti, sau dimpotriva pe care voi l-ati facut sa sufere, pe care voi l-ati inselat. Tensiunea este astfel negativa si aveti amandoi de invatat o lectie din aceasta relatie, adesea prin suferinta.
Mixte – aceasta intalnire karmica vine cu emotii pozitive si o tensiune stranie negativa. Acest lucru se intampla cand ati avut in alta viata atat experiente pozitive de iubire impreuna, cat si experiente negative precum teama, gelozie, despartire dureroasa. Sentimentele sunt mixte si va trebui sa rezolvati blocajele intre voi doi.
Pozitive – intalnirile karmice pur pozitive sunt exclusive intre persoane care au ramas doar cu sentimente pozitive unul fata de celalalt (prieteni, iubiti) si care mai au un motiv sa se reintalneasca in aceasta viata, precum acela de a se ajuta reciproc sau a-si impartasi iubirea.
O persoana poate avea mai multe intalniri karmice intr-o viata. Unele persoane au doar 1 - 2 intalniri karmice, dar acest lucru este doar in cazul persoanelor care au cultivat iubirea universala detasata in viata anterioara, de ex au fost calugari. Ei nu vor avea multe intalniri karmic.
Majoritatea persoanelor au cate 3 – 4 intalniri karmic in dragoste de-a lungul vietii. Unele persoane ajung chiar si la 7 – 8 intalniri karmice in dragoste intr-o singura viata, daca ei vin cu multe atasamente si relatii ramase in suspans, nerezolvate, complicate, din vietile anterioare. Ei au o karma relationala, puternica si multe lectii karmice in acest sector.
Simpla compatibilitate astrologica dintre doua persoane nu arata daca este vorba sau nu de intalnire karmica. Pentru a vedea acest lucru trebuie consultata harta karmica a celor doi. Din cauza aceasta puteti avea o compatibilitate scazuta cu o persoana, sa va chinuiti sa va intelegeti, insa relatia sa fie deosebit de intensa  emotional si harta astrala sa indice o intalnire karmica.
In general intalnirea karmica este confundata cu intalnirea sufletului pereche. O intalnire karmica cu o persoana de sex opus care va ravaseste emotional si va va schimba viata nu inseamna neaparat ca este sufletul pereche.
Rolul unei intalniri karmice este sa va revaseasca emotional si sa va schimbe viata intr-o masura mai mare sau mai mica intr-o anumita perioada. Fiind o intalnire cu scop karmic, nu va reintalniti doar sa va spuneti “buna ziua”. Sa nu va imaginati ca se petrec atatea coincidente si eforturi pentru a va programa intalnirea doar ca sa puteti sa ziceti ca v-ati revazut. Unul din voi ii va schimba viata celulilalt, sau amandoi unul altuia, in functie de datoria karmica.
Cealalta persoana  va poate ajuta sau va poate produce suferinta si sa va invete o lectie, sau voi sa ii predati o lectie, depinde de karma adusa. Este posibil ca datorita acelei intalniri  karmice   sa va maturizati si sa intelegeti ce este cu adevarat iubirea. Fiecare caz este unic. 
SURSA: Astrodestin.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu