DESPRE MINE...

Eu ..... sunt frunza pierduta in vant, sau urmele pasilor singuratici pe nisipul fierbinte al unui tarm pustiu, un vis trist de dragoste, o stea ce straluceste numai pentru tine..........te-am asteptat ......... te mai astept si azi .....te voi astepta mereu ..... pana cand? Daca as putea ti-as oferi intr-o clipa toata dragostea mea, care ca un vulcan abia stapanit asteapta sa se reverse, sta gata sa erupa......... nu stiu cine esti dar inima mea care bate de la o vreme intr-un ritm alert, imi spune ca esti aproape, tot mai aproape gata sa ma elibereze din lanturile singuratatii. Te astept sa rasari intr-o zi pe cerul senin al vietii mele.

sâmbătă, 12 noiembrie 2011

LEGATURA SPECIALA DINTRE SUFLETELE SURORI

     Sufletele surori sunt persoane care s-au mai intalnit in alta existenta si au fost legate prin iubire (iubire pasionala, iubire de tip mama-copil, iubire frateasca sau prieteneasca), o dragoste adanca si plina de altruism. Cand doua suflete surori se intalnesc, atunci este vorba de o intalnire karmica de tip pozitiv. 



O persoana poate avea legatura karmica cu mai multe suflete surori, in special daca persoana in vietile sale anterioare a demonstrat o mare capacitate de a iubi si darui dragoste neconditionat. 

Spre deosebire de sufletele surori, o persoana poate avea un singur suflet pereche. Intre sufletele pereche exista o polaritate yin-yang puternica si atractie irezistibila, fiind vorba de o intalnire dintre un barbat si o femeie care se completeaza perfect.

Intre sufletele surori poate sa existe numai prietenie, nu este obligatoriu sa existe si pasiune. Astfel, relatia dintre doua suflete surori poate fi una de familie, de prietenie, de profesor–elev, de colegialitate sau de dragoste pasionala, in functie de caz si bineinteles de sexul persoanelor implicate. 

De exemplu, copiii nascuti ca gemeni sunt considerati a fi suflete surori, persoane care s-au iubit atat de mult intr-o alta existenta incat si-au dorit sa se incarneze impreuna. Ei se inteleg foarte bine si exista o legatura telepatica speciala intre doi copii gemeni. 

Experientele telepatice sunt semne demne de luat in considerare care vorbesc despre existenta unei legaturi speciale, profunde si misterioase dintre doua persoane, fiind indiciul unei relatii de tipul sufletelor surori. Persoanele care gandesc acelasi lucru in acelasi moment, spun intamplator aceeasi idee, sunt persoane care se afla pe o frecventa de vibratie foarte asemanatoare, avand o legatura la nivel telepatic.
Empatia este de asemenea foarte puternica intre doua suflete surori: o persoana simte ceea ce traieste cealalta persoana, chiar daca exista o distanta de mii de kilometri.
Un lucru interesant de notat este faptul ca sufletele surori au anumite detalii in care se aseamana surprinzator: poate fi vorba despre ziua nasterii, alunite pe corp in acelasi loc, aceleasi initiale ale numelui etc. 
Cele doua persoane descopera asemanarile cu mare uimire si cel mai adesea le catalogheaza in categoria ciudateniilor sau a coincidentelor, insa acestea sunt semne evidente ale unei legaturi speciale intre cele doua suflete.

Relatia dintre sufletele-surori este intotdeuna pozitiva si benefica, fiind vorba de o karma pozitiva creata prin iubire, empatie, comunicare si ajutor dezinteresat in alte vieti.
Unele persoane, cu o puternica deschidere spre spiritualitate au capacitatea de a trai experiente de deja-vu cand se intalnesc cu un suflet-sora.
In limba franceza ”deja-vu” inseamna ”deja-vazut” si reprezinta o experienta parapsihica prin care persoana are sentimentul ca a vazut sau a trait deja o situatie cu care se intalneste prima oara. Din punct de vedere ezoteric, experientele de deja-vu au legatura cu viata anterioara si cu anumite evenimente predestinate inca din nastere pentru aceasta viata.
Persoanelor care nu traiesc asemenea situatii le este foarte greu sa inteleaga aceste legaturi speciale, deoarece lucrurile misterioase nu pot fi explicate, ci trebuie traite. 


Sursa: astrodestin.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu