DESPRE MINE...

Eu ..... sunt frunza pierduta in vant, sau urmele pasilor singuratici pe nisipul fierbinte al unui tarm pustiu, un vis trist de dragoste, o stea ce straluceste numai pentru tine..........te-am asteptat ......... te mai astept si azi .....te voi astepta mereu ..... pana cand? Daca as putea ti-as oferi intr-o clipa toata dragostea mea, care ca un vulcan abia stapanit asteapta sa se reverse, sta gata sa erupa......... nu stiu cine esti dar inima mea care bate de la o vreme intr-un ritm alert, imi spune ca esti aproape, tot mai aproape gata sa ma elibereze din lanturile singuratatii. Te astept sa rasari intr-o zi pe cerul senin al vietii mele.

miercuri, 23 noiembrie 2011

INGERII DISCERNAMANTULUI



Îngerii discernamântului se afla deasupra norilor confuziei si ignorantei. Ei ofera discernamânt celor care merg spre lumina., ne ajuta sa gasim drumul bun, sa alegem ceea ce este mai potrivit pentru noi.
Îngerii discernamântului ne învata sa ne ascultam vocea inimii. Atunci când ne aflam într-o situatie dificila, cu consecinte riscante pentru evolutia noastra spirituala, ei sunt cei care ne ajuta sa nu ne înselam. Ei ne îndruma întotdeauna spre dezvoltarea capacitatilor si fortelor proprii, ne sprijina sa crestem spiritual. De asemenea, ne ajuta sa îndepartam de si din noi ceea ce este negativ, inutil si distructiv.
Discernamântul este capacitatea de a recunoaste ce e mai potrivit pentru noi la un moment dat, într-o anumita situatie, problema sau conjunctura de viata. Nu e întotdeauna o cale usoara, însa îngerii ne ghideaza pasii spre alegerile cele mai întelepte. Dicernamântul înseamna sa stim cu inima, dar si cu mintea, daca ceva sau cineva ni se potriveste. Multe fiinte se încumeta sa îndrepte anumite situatii, se agata chiar de oameni fara a se întreba cel putin daca e bine sa faca asa. Îngerii discernamântului ne ajuta sa apreciem clar lucrurile, sa ne depasim frica si îndoiala, pentru ca noi sa putem lucra eficient si contructiv.
Ne rugam îngerilor discernamântului sa ne învete sa ascultam vocea interioara. Le vom putea auzi atunci sfaturile de a urma cea mai buna alegere. Vom avea acces la bogatiile cunoasterii profunde, pe care îngerii le dezvaluie celor capabili sa le primeasca. Discernamântul protejeaza sensibilitatea noastra cea mai profunda si ne ajuta sa nu ne expunem în mod inutil suferintelor cauzate de ignorarea primejdiilor.

Sursa: luminaingerilor.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu