DESPRE MINE...

Eu ..... sunt frunza pierduta in vant, sau urmele pasilor singuratici pe nisipul fierbinte al unui tarm pustiu, un vis trist de dragoste, o stea ce straluceste numai pentru tine..........te-am asteptat ......... te mai astept si azi .....te voi astepta mereu ..... pana cand? Daca as putea ti-as oferi intr-o clipa toata dragostea mea, care ca un vulcan abia stapanit asteapta sa se reverse, sta gata sa erupa......... nu stiu cine esti dar inima mea care bate de la o vreme intr-un ritm alert, imi spune ca esti aproape, tot mai aproape gata sa ma elibereze din lanturile singuratatii. Te astept sa rasari intr-o zi pe cerul senin al vietii mele.

vineri, 27 ianuarie 2012

IN CAUTAREA BARBATULUI PERFECT


Se spune ca barbatu perfect este… brunet, ochi verzi, ten masliniu, inalt, educat, devreme acasa, independent, matur in gandire, glumet si sincer. Si uite asa s-a creat un barbat perfect pentru femei... Exista insa o problema. Unde gasim un astfel de barbat, tras la indigo dupa aceasta lista?
Nu exista perfectiune!!!

Nimeni nu a atins niciodata perfectiunea. O persoana care se considera perfecta este o persoana care este mai putin exigenta cu ea insasi. Defectele fac parte din noi, sunt un bagaj pe care il caram o viata intreaga. Defectele ne definesc, ne dau forma, ne fac sa fim umani, ne eticheteaza, facandu-ne unici. Fara defecte am fi doar niste marionete ale vietii, cu aceleasi idealuri, aceleasi planuri si aceleasi dificultati.
Barbatul perfect... este barbatul pe care o femeie l-a "cules" din marea de oameni, este cel care poate pentru ceilalti nu are nimic special, insa pentru o femeie nu este doar cineva, ci lumea intreaga, universul sau. Barbatul perfect este doar o himera care ii bantuie sufletul si mintea, o naluca fara cadru, fara inceput sau sfarsit, o imagine fara forma, fara aspect si infinit.

Am realizat ca dragostea nu se cauta
“Am incetat sa mai caut dragostea si sa o las pe ea sa ma gaseasca... Si m-a gasit. Iar barbatul nu este perfect si nu va fi niciodata. Iubirea nu cauta perfectiune, ci ea apare cand nici nu te astepti, iti da peste cap toate planurile, iti taie respiratia si iti fura noptile.
Prin iubire cautam de fapt jumatatea, intregirea noastra. Tindem sa vrem ceea ce nu avem in noi insine. Fiecare femeie are printul ei, fiecare cheie are propriul lacat. Exista un barbat perfect pentru fiecare dintre noi. Poate ca nu este asa cum mintea noastra il desena in pauzele dintre ore si nici aptitudinile lui nu se incadreaza in tiparul construit de noi in adolescenta, dar este al nostru si nu il impartim cu nimeni.
Opreste cautarea unui fantasme si imbratiseaza dragostea sub toate formele ei. Nu astepta sa primesti inapoi sau sa ti se inteleaga iubirea. Inceteaza sa mai fii cine erai si transforma-te in persoana in care esti! Iubeste cu inima, intelege cu spiritul, gandeste cu sufletul si nu uita niciodata sa crezi in suflete pereche” 
 (Amelia Ciurica)

Sursa: kudika.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu