DESPRE MINE...

Eu ..... sunt frunza pierduta in vant, sau urmele pasilor singuratici pe nisipul fierbinte al unui tarm pustiu, un vis trist de dragoste, o stea ce straluceste numai pentru tine..........te-am asteptat ......... te mai astept si azi .....te voi astepta mereu ..... pana cand? Daca as putea ti-as oferi intr-o clipa toata dragostea mea, care ca un vulcan abia stapanit asteapta sa se reverse, sta gata sa erupa......... nu stiu cine esti dar inima mea care bate de la o vreme intr-un ritm alert, imi spune ca esti aproape, tot mai aproape gata sa ma elibereze din lanturile singuratatii. Te astept sa rasari intr-o zi pe cerul senin al vietii mele.

marți, 24 ianuarie 2012

IN CAUTAREA SUFLETULUI PERECHE


Cu totii ne dorim marea iubire fiindca suntem claditi in acest sens.
Dragostea este dificila, dragostea se traieste, se exploreaza. Aceasta nu se defineste si nici nu se interpreteaza. Nu ai nevoie de prea multe motive pentru a iubi. Dragostea vine cand nici nu te astepti, apare neinvitata, intra in inima ta fara a bate la usa si nici nu te intreaba daca ai nevoie de ea. Oricat ai incerca, nu poti incatusa dragostea. O relatie adevarata te hraneste, te dezvolta, te face sa simti ca traiesti. 
Se spune ca in viata ai parte de doar trei mari iubiri. Si daca le-ai avut pe toate pana la 20 de ani? Ajungi sa te inchizi intr-o lume a ta, traind in deziluzie? Sentimentele nu au varsta, sex si religie, ci sunt universale. Cupidon asteapta la colt de strada si loveste in cele mai ciudate momente. Dar asta nu inseamna ca trebuie sa intorci spatele, ci din contra. Ai nevoie de dragoste pentru a exista, pentru a respira, pentru a trai,... pentru a avea un sens in viata.
Sufletul pereche este pretutindeni, trebuie doar sa ne analizam perspectivele, sa renuntam la obsesii si, cel mai important, sa nu uitam sa cautam pana cand nu il gasim.

Suflet pereche esuat?
Trebuie sa intelegi ca sufletul pereche poate fi o broasca raioasa, si nu printul frumos, pe un cal fermecat. Daca exista un singur suflet pereche pentru fiecare persoana, care sunt sansele ca acesta sa traiasca in orasul tau, sa fie in cercul tau de prieteni sau sa traiasca in aceeasi perioada cu tine?
 Suntem oameni si nu traim in lumea basmelor. Sufletul pereche ni-l cream noi dupa dorintele si asteptarile noastre. Acesta se modeleaza stilului de viata pe care il traim, facandu-si loc in rutina si problemele noastre. Trebuie sa invatam sa vedem dincolo de aparente, sa trecem de aspectul fizic pentru a ajunge la continut. Pana la urma, sufletul este cel care conteaza, cel care iubeste si intelege.
Destinul nu lucreaza in ture…
Sufletul pereche iti poate trece prin fata la orice varsta. Iubirea eterna nu este presata de ticaitul ceasului, ci traieste la infinit, hranindu-se doar cu intelegere si romantism. Sufletul pereche iti poate colora viata, te poate transforma intr-o alta persoana, scotand la iveala trasaturi adanc inradacinate in tine, despre care nu aveai habar.

Accepta persoana de langa tine asa cum este si nu incerca sa o schimbi. In dragoste este nevoie de compromisuri si de iertare. Defectele sunt cele care caracterizeaza o persoana, fac parte din ea, ajutand la identificarea acesteia intr-o multime. Nu iti goli sufletul pereche de continut pentru a crea o persoana asemanatoare tie. Aminteste-ti ca opusurile se atrag, interactioneaza cu fericirea, imbratiseaza dragostea si hraneste-te cu iubirea.
Sa fiti iubiti!!!... J

Sursa: kudika.ro

3 comentarii:

  1. Sunt cuvinte magice,extraordinare dar tot odata greu de cantarit,pentru ca le gasesti doar in povesti,s-au credem ca iubim si dupa ce am daruit tot .......ne trezim ranit si parasiti:(:(....

    RăspundețiȘtergere
  2. Uneori, viata este foarte dura cu noi, dar asta nu inseamna ca trebuie sa capitulam... Trebuie sa fim mereu increzatori, cu sufletul deschis si sa speram ca intr-o zi, soarele va rasare si pe strada noastra...

    RăspundețiȘtergere
  3. Ma bucur ca tu inca iti poti tine sufletul deschis,inseamna ca e frumos......inseama ca inca poti avea tot ce iti doresti,al meu nu mai e!!!!

    RăspundețiȘtergere